Zorg op maat, persoonlijk en professioneel
Het Huis

Het Buurtzorghuis Warnsveld ligt dichtbij Zutphen aan de rand van Warnsveld in een groene omgeving. Het huis is kleinschalig van opzet en heeft acht kamers. Twee kamers hiervan zijn geschikt voor verblijf met twee personen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben ieder een eigen terras. Het huis heeft een besloten binnentuin.

Opname is 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk.

In overleg is een tijdelijke opname in sommige gevallen ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na een ziekenhuisopname of doordat u door ziekte tijdelijk intensieve zorg en aandacht nodig heeft.

Uw familie en vrienden zijn van harte welkom om op bezoek te komen, er zijn geen bezoektijden. Naast uw eigen zit/slaapkamer kunt u in overleg gebruik maken van de woonkamer.

Tevens is het in bijzondere omstandigheden en in overleg ook mogelijk voor uw familie om te overnachten in het Buurtzorghuis (de kosten hiervoor zijn 15 euro per nacht).

 

Een rondleiding

De kosten

De verpleegkundige zorg in het Buurtzorghuis wordt gefinancierd vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.

Voor het verblijf in het Buurtzorghuis wordt per nacht € 50,-  in rekening gebracht. Hiervan worden huisvesting, maaltijden, schoonmaak en onderhoud bekostigd. In het geval van een hospice opname worden deze kosten mogelijk (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

In geval van tijdelijke opname brengen wij € 75,- per nacht in rekening.

header locatie tuin SebastiaanBoersma 09948 SebastiaanBoersma 09957 SebastiaanBoersma 09960 SebastiaanBoersma 09962 SebastiaanBoersma 09964 SebastiaanBoersma 09965 SebastiaanBoersma 09968 tuin2 uitzicht vanuit kamer2
De vrijwilligers

S16 1716

Het team

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.
Bel ons: 06 - 2058 5554
Email ons: warnsveld@buurtzorghuis.nl
Bezoekadres:
Vordenseweg 12
7231 PA Warnsveld

Het Buurtzorghuis is gelegen op het terrein van GGnet in Warnsveld. Voor de rijrichting volg 'Buurtzorghuis' op de borden van het GGnet.
Postadres:
Postbus 69
7600 AB Almelo